Martien de Vos (1995) kreeg zijn eerste orgellessen van Arie Braber te Ooltgensplaat. Vervolgens studeerde hij bij Paul Kieviet in Sommelsdijk.

Zijn Bachelor met hoofdvak orgel volgde hij bij Bas de Vroome aan het Rotterdams Conservatorium. Hij volgde daarnaast de bijvakken piano, klavecimbel, basso continuo en koordirectie. Improvisatielessen kreeg hij van Hayo Boerema en Aart Bergwerff. Martien volgde ook de opleiding Kerkmuziek.

In 2020 rondde hij zijn Master af aan het Conservatorium van Groningen bij Theo Jellema en Erwin Wiersinga. Daarnaast studeerde hij improvisatie bij Sietze de Vries.

Martien won verschillende prijzen op orgelconcoursen. Zo behaalde hij in 2017, als finalist in de Haarlemse Bavo, de 1e prijs en de publieksprijs bij het Nationaal Ambitus concours.

Hij volgde diverse masterclasses en privé-lessen bij gerenommeerde organisten, waaronder Wolfgang Zerer, Bernard Winsemius en Reitze Smits.

Martien is als organist verbonden aan de Open Hofkerk te Rotterdam Pendrecht, de Laurentiuskerk te Mijnsheerenland en de Rehobothkerk te Ooltgensplaat.

UITGAVEN VAN MARTIEN DE VOS